Vill du stödja föreningen?

MeR Barnkultur är en nystartad ideell allmännyttig förening. Den är fristående partipolitiskt och religiöst obunden. Föreningen verkar för att främja utbudet av barnkultur med ett modernt afrosvenskt perspektiv, samt att stödja och ge ut barnböcker med ett modernt afrosvenskt perspektiv och därigenom skapa förebilder och motverka afrofobin i samhället.

MeR Barnkultur planerar också för olika kunskapshöjande insatser gentemot bokbranschen.

Sympatiserar du med föreningen och vill stödja oss? Varför inte bli medlem? Här kan du läsa mer om hur du blir medlem i MeR Barnkultur. Du kommer att kunna påverka genom att delta i föreningens årsmöten, men också genom dialog med styrelsen på olika sätt.

Medlemsavgiften används till verksamheten och styrelsen arbetar helt ideellt.

Visste du förresten att det stora M:et och R:et i namnet finns med för att vi aldrig ska glömma barns särskilda Mänskliga Rättigheter? Alla barn har samma rättigheter och lika värde, enligt Barnkonventionen.

10540336_745715098784436_1507000023_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s